Tankar på en tågresa

House och waacking- lektioner idag då. Det är bland det svåraste jag gjort! Först ska man veva med ena armen supersnabbt sen tar man den andra och vevar åt andra hållet och så gör man det samtidigt! Att göra detta medan man catwalkar kanske låter lätt men ack så fel!

Housen va lättare, då behövde man inte tänka så mycket...

Hade första showen igår! Det var en dans på rosor! Vi gjorde den utomhus vid en mässa för företag mest för att promota oss. Vi sparar till en klassresa till London och dess musikaler så vi gör shower och luciatåg på fester och sådant. Idag var det en 80årig tant som bokade oss till hennes fest, det gillar jag! Människor som är intresserade av oss! Vi sliter verkligen och tycker att det är så roligt så det känns bra att pimpa en 80årsfest.

För övrigt kan jag inte fatta att jag inte dött än eller iallafall tröttnat av all dans och svett. Svettas som en gris varje dag och det är klockrent! Varför har jag aldrig fattat det förän nu? Att det är najs att lämna små pölar efter sig för att man ger allt! Jag känner att detta år kommer förändra mig rejält. Eller förresten jag menar förbättra!!!

Det blev ett väldigt spretigt inlägg men det är så jag känner mig just nu. Ska bli skönt att komma fram till Göteborg och träffa min älskling och mysa

Det är förresten svinkallt på tåget...

Jag avlider!

Idag var vi i studion där där nästan alla lektioner är. Det är så fint så jag avlider!!! Det är helt nyrenoverat med stora soffor och fräscha danslokaler. Golvet har liksom aldrig blivit gått på!typ! IM IN HEAVEN! känns också sjukt bra att börja allt med en show som ska va färdig nästa vecka. Vi har repat en dag och det känns redan som om det blir bra.

Hann inte ta några kort men imorgon, då jäklar ska jag fota hela studion!!!

Woop woop <3

My new crib!

My new crib

Nya tider

Så då va man i Eslöv, upp-packad och klar! Det tog en jävla tid ska jag säga! Jag har packat in i lådor och ställt saker på sin rätta plats osv sen elva i morse och nu är klockan Tjugo i fem. Kläderna var svårast eftersom det är tänkt att de flesta av kläderna ska hänga på galgar och jag har helt enkelt inte massvis med galgar! Däremot har jag massvis med kläder... Så nu ligger allt hoptryckt till bristningsgränsen och de stackars små linnena och strumporna som ligger underst längst in kommer endast se dagens ljus när jag ska packa ihop allt igen. Äh! Jag sticker till Coop och köper fler galgar istället.

Det blev så snyggt! Jag kanske borde inreda istället? Måste ju ha någon naturlig fallenhet för färg och vad som passar ihop! Nej jag skryter inte, säger bara sanningen!



Problem i paradiset

Har intagit min sista frukost i barndomshemmet tillsammans med kissemiss. Nu är det bara skor dammsugare och gitarr kvar att packa....just ja, måste ju städa också! Och just det en sak till, allt får inte plats i bilen så nu måste alla kläder sorteras på nytt. Målet är att fylla en kasse med kläder som kan lämnas kvar...suck! Hur tusan ska det gå till? Problem, problem!!!

Senare samma dag

Åh! Stackars mina nya manikyrerade naglar! Att försöka packa hela sitt liv i ikeakassar är det inte tänkt att man ska göra med sådana naglar.

Senaste nytt: jag flyttar på lördag! Vart? Till Eslöv! I Eslöv finns Lindex, Systembolaget, en glasskiosk och Coop. Dessutom läste jag att det fanns en mördare i Eslöv. Men det är faktiskt inte för deras förträffliga innerstad jag flyttar utan för Eslövs folkhögskolas musikallinje. Där ska jag bo ett år framåt och ägna mig åt teater, dans och musik på heltid! Klockrent!!!! Det är det här hela mitt väsen lever för. Det finns inget bättre sätt att spendera en lördag än att plugga repliker med någon vänlig själ. förresten, ni som någonsin gjort det; jag är er evigt tacksam! Ni gjorde min dag! Och nu ska jag få leka dansa och sjunga varje dag! Det blir nog inte bättre.

Så det kanske inte är en så stor uppoffring om naglarna ryker i flytten!

En uppdatering av flyttbestyr kommer antagligen inom kort!

Oo, woaaah! Början på nått stort!

Så, nu startade jag en blogg. Spännande! Vi får se vad som händer med detta lilla projekt men jag gillar ju att skriva och läsa vad andra skriver så det ska nog inte sluta så illa. 
 
För att förtydliga; 
min blogg kommer främst att handla om mig, vad jag gör och mina intressen. Antagligen kommer en del av mina vänner också att figurera i bloggen som jag så fyndigt kallar anaanas (frukten innehåller ju mitt namn, kan det bli mer klockrent?). Man skulle kanske, med lite välvilja säga att jag e lite taggig på utsidan men gul och söt på insidan. Annars är valet av namn inte mer symboliskt. Nej, det är inget som mina vänner kallar mig eller ett smeknamn från barndomen. tråkigt men sant. Men lugn bara lugn! Jag har ett smeknamn från barndomen! kanske avslöjar jag deinom några inlägg.... Ha! Nu måste ni ju fortsätta läsa! 
 
Det är iallafall värt ett försök...!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0